Wat zeggen mijn cliënten over mij?

 

Ben je benieuwd naar wat mijn cliënten over mij en mijn behandeling zeggen? Hieronder lees je de beoordelingen die ik van mijn cliënten op de website mocht gebruiken.

“Na ieder bezoek kan ik me weer helemaal ontspannen. Franca is erg prettig in de omgang en heeft ieder keer weer goede tips om mee aan de slag te gaan.”
Elize

“Ik heb telkens gekozen voor een ontspanningsmassage. Met een rustgevend muziekje erbij kwam ik helemaal tot rust.
Franca is een prettige therapeut. Bij de intake is ze oprecht geïnteresseerd. Ook legt ze eventueel duidelijk uit wat ze net heeft gedaan.”
Joeri

“Massage vond ik bijzonder goed en grondig, wel met het idee dat er iets gebeurt in de voeten in de hoop dat zij van ijsklonten veranderen in mijn oude zweetkakken.
Therapeute vind ik vertrouwd, moest wel wennen aan wat ik noem “de zweverige elementen” maar als je je daar voor openstelt werkt het wel.”
Mark

“De toegevoegde waarde van de voetreflexbehandeling bij Franca is haar persoonlijke aanpak. In overleg wordt besloten welke massage het beste bij je past, of je in stilte de massage wil ervaren, etc. Ook over het oplossen van eventuele gezondheidsproblemen geeft ze graag tips. Al met al zeker het proberen waard!”
Lise

“Het kost wat moeite om in Amsterdam een voetreflextherapeut te vinden die echt snapt wat een goede massage is. Bij Franca de Leeuw zit dit helemaal goed. Massages zijn bij haar adres of bij de klant thuis (in overleg). Met kennis van de reflexzones masseert ze beide voeten, terwijl op de achtergrond rustige muziek speelt. Ook geeft ze tips voor het dagelijks leven. Het is iedere keer weer heerlijk ontspannen.”
Daniel

“Ik ervaar de massage als zeer prettig. Franca vertelt me van tevoren wat ze gaat doen en neemt echt de tijd voor je. Tijdens de massage is het apart om te ervaren dat je tintelingen voelt of bijvoorbeeld wat benauwd tijdens de ademhalingssessie (bodyscan, red.). De omgeving is erg rustgevend en tijdens de behandeling kan ik me goed ontspannen. Ik wilde het een keer uitproberen en heb gebruikgemaakt van de aanbieding, maar zal zeker vaker voor een behandeling komen.”
Charlotte

“Van tevoren was ik best zenuwachtig. Het was mijn eerste voetreflex massage, en het is toch een gek idee dat iemand je voeten aanraakt. Maar Franca wist me direct op mijn gemak te stellen. Ze straalde heel veel rust uit en zorgde voor een prettige ontspannen sfeer. De massage was heel prettig. Opvallend vond ik het verschil tussen de voeten. Door de massage aan de rechtervoet voelde ik me nog verder ontspannen. Bij de massage aan de linkervoet begon mijn lichaam te tintelen en kreeg ik juist meer energie. Dat energieke gevoel hield nog een paar dagen na de massage aan. Heerlijk, echt een aanrader!”
Helen

“Met nauwelijks enige kennis van de voetreflexologie stapte ik de warme, sfeervolle behandelkamer van Franca de Leeuw binnen. Ik onderwierp me aan haar adviezen en liet de voetmassage over me heen komen, met op de achtergrond rustgevende, zachte klanken. Ik voelde me steeds meer ontspannen worden en raakte ieder besef van tijd kwijt. Ik heb dan ook geen idee hoe lang de behandeling en het ‘bij kennis komen’ heeft geduurd, wel weet ik dat ik me na afloop helemaal rozig, gloeiend en vol energie voelde. Ook de dagen daarna voelde ik de energie door mijn lijf stromen en verkeerde ik in een opgewekte stemming. Voor mij een bewijs dat de VoetreflexPlus-massage een heilzame werking heeft. Zeker voor herhaling vatbaar!”
Yda

BALANS IN JE LEVEN

Voetreflex Zuid
Stadionkade 24-2
1077 VM  Amsterdam

Franca de Leeuw

06 24 71 72 77

neem contact met me op voor een afspraak

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

© 2023 copyright Voetreflex Zuid